Здравейте,колеги имам проблем със замръзване на жилата на ръчната спирачка.Това нормално ли е при алфа 156 или проблема е в самите жила?Има ли решение на проблема?Преди месец напръсках жилата с течна грес,но времето когато е студено си замръзват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръчна спирачка
Collapse
X
-
Заорал си в някоя дълбока локва. Скоро имах същия дерт. Пръсках обаче в бронята на жилата със силиконов спрей.
Отивай при Боби Николов за съвет и съдействие. И двамата сте от центъра на Вселената. Успех!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Чак пък да я забравим.
Със здрави оплътнения и маншончета няма ягоди.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Потвърждавам. На моя варел замръзваха жилата,смених ги и цяла зима нямам ядове.
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Здравейте,
да изтупам темата....
Мисля да сменя и трите жила и в тази връзка да попитам. Скоро не съм гледал колата от долу и нямам спомен къде минават жилата. Има ли нужда да се сваля нещо - гърнета, капак или жилата са достъпни за работа?Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Сваля се маншона на ръчната и охлабваш гайката. Долу жилото се държеше по спомен на една ламаринка с болт. Откачаш от апарата и от предното жило. Жилата са видими отдолу.
Третото жило ( откъм ръчната) защо ще го сменяш?Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение...Третото жило ( откъм ръчната) защо ще го сменяш?Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеЗдравейте,
да изтупам темата....
Мисля да сменя и трите жила и в тази връзка да попитам. Скоро не съм гледал колата от долу и нямам спомен къде минават жилата. Има ли нужда да се сваля нещо - гърнета, капак или жилата са достъпни за работа?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
Comment